Hrvat otkrio šta je njegov otac uradio majci, svi Srbi se digli na noge! Priredio mu pakao od života, a tužno je...
Srpska i hrvatska zastava, Foto: Profimedia, Espreso ilustracija

prevara

Hrvat otkrio šta je njegov otac uradio majci, svi Srbi se digli na noge! Priredio mu pakao od života, a tužno je...

Mahom su se javljali oni koji su se pronaškli u njegovoj ispovesti i koji su i sami saznali da im je jedan od roditelja varao drugog

Objavljeno: 13:50h

Svaka prevara može da ostavi dugotrajne posledice između bračnih partnera, ali isto tako i velike traume na njihovu decu. Jedan Hrvat podelio je svoje životno iskustvo koje je imao kada je saznao da mu otac vara majku.

U kratkoj objavi on je priznao da je rešio da se svom ocu osveti tako što mu je bušio gume na automobilu.

To je uradio toliko učestalo, da je to njegovog oca svaki put koštalo 500 evra!

"Kad sam saznao da otac vara majku počeo sam mu bušiti gume na autu. Mesec dana posle platio je 500 evra da zameni ispravne gume.", piše na internet sajtu "Ispovesti".

Ova objava privukla je pažnju mnogih pa je zbog toga usledila lavina komentara od strane Srba.

Mahom su se javljali oni koji su se pronaškli u njegovoj ispovesti i koji su i sami saznali da im je jedan od roditelja varao drugog.

"Nemaš od toga ništa! I ja sam saznala, pa sam mu zapretila svim i svačim, čak i time da ću da ga kao oca da ga se odreknem ako ne prekine. Nadam se da je poslušao, jer ja se držim svojih reči. Ne vara on samo time moju mamu, vara i nas decu!", napisala je jedna korisnica.

Raskid
Raskidfoto: Profimedia

"Meni je otac dao mobilni telefon da mu namestim nešto, a onda je odjedanput zazvonio i pisalo je "Mala". Brzo mi je oteo mobilni iz ruke i otišao je da pričakao da je to nešto najnormalnije. Tužno je to, a još tužnije što se pravi kao da se ništa nije desilo. Bandit ima 54 godine, 3 dece i 4 unučadi", napisala je druga korisnica.

Jedan komentar je bio naročito potresan jer se radilo o devojčici koja je saznala da joj otac vara majku.

"Večeras sam saznala da moj otac vara moju majku. Ne znam šta da radim ovo nije prvi put, videla sam da na fejsbuku lajkuje nekim ženama slike i piše im i čula sam malo pre da kuca poruke tako da ću sada da idem da proverim poruke. Pomozite šta da radim imam samo 12 godina i previše sam se uzbudila za ovo", napisala je ona.

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.